آی تی جار ITJAR.BLOG.IR

وبلاگ فناوری اطلاعات آی تی جار

آی تی جار ITJAR.BLOG.IR

وبلاگ فناوری اطلاعات آی تی جار

مشخصات بلاگ
آی تی جار            ITJAR.BLOG.IR

به نام خدا
باسلام خدمت تمامی کاربران فارسی زبان
این وبلاگ رو برای کمک کردن به شما درباره
مسائل رایانه ای ساختم
امیدوارم به درستی ازش استفاده کنید
تمامی سایت هاووبلاگ هایی که تمایل دارند
بااین وبلاگ لینک کنند
درصورت سیاسی نبودن اطلاع دهند
تابه لینک اضافه شوند
لطفا در انجمن گفت و گو این وبلاگ عضو شوید و مارا در ارائه اطلاعات بهتر یاری کنید.
با تشکر گروه فناوری اطلاعات آی تی جار

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

pcell


رشد استفاده از تلفن‌های هوشمند و به موجب آن استفاده از شبکه‌ی اینترنت از طریق این ابزارها روز به روز فشار بیشتری به شبکه‌های تلفن همراه برای پاسخگویی به نیاز کاربران به سرعت و دسترسی به شبکه‌ی اینترنت وارد می‌کند که پاسخ گویی به آن نیازمند استفاده از دامنه‌ی گسترده تری از فرکانس‌های رادیویی است. شبکه‌ی Artemis امیدوار است که بتواند این مشکل را با استفاده از فناوری جدیدی به نام pCell حل کند و به کاربرانش اینترنتی با سرعتی کامل و فارغ از تعداد استفاده کنندگان، ارایه نماید.



pcell


Artemis شرکتی تازه تاسیس در سانفرانسیسکو است که از سال 2000 مشغول به کار بر روی شبکه‌های تلفن همراه است. این شرکت معتقد است که شبکه‌ی جدیدش قادر است به کاربران اتصالی دائمی بدون نقاط تاریک یا اتصالات نامطمئن ارائه کند به طوری که کیفیت اینترنت آن‌ها با اینترنت کابلی برابری خواهد کرد.

pcell


در این شبکه ایستگاه‌های مرکزی یا pWaves‌ها نقش برج‌های مخابراتی را بر عهده خواهند داشت که البته به ساخت برج‌های بلند نیازی ندارد که این خود موجب کاهش هزینه‌ها خواهد شد. به گفته‌ی شرکت Artemis این روش از ساخت برج‌های مخابراتی ارزان‌تر و موثرتر است. در ضمن با استفاده از این روش کاربران فارغ از تعدادشان می‌توانند از کیفیت خوب خدمات لذت ببرند.


pcell


برج‌های مخابراتی معمولی که شبکه‌های امروزی ما را می‌سازند می‌بایست به فاصله‌ی هر 5 تا 50 کیلومتر قرار بگیرند بدون اینکه با هم تداخل یا همپوشانی داشته باشند. تمامی ابزارهی موبایلی قرار گرفته در منطقه نیز می‌بایست از ظرفیت محدود برج قرار گرفته در آن ناحیه بهره ببرند که این به معنی کاهش کیفیت خدمات با افزایش تعداد کاربران آن منطقه است. شبکه‌ی pCell پاسخی بر این مشکل است؛ این شبکه به جای اینکه از تداخل فرار کند می‌خواهد از آن بهره برداری کند. با تجمیع کردن سیگنال‌های رادیویی از چند ایستگاه pCell شبکه‌ای شخصی ساخته می‌شود. در واقع در اینجا به جای اینکه هزاران کاربر از ظرفیت یک ایستگاه بزرگ بهره ببرند، هر کاربر یک pCell مستقل خواهد داشت که به آن امکان دسترسی به تمامی ظرفیت شبکه را به تنهایی می‌دهد.


pcell


Steve Perlman موسس و مدیرعامل شبکه‌ی Artemis این فناوری را در دانشگاه Columbia رونمایی کرده است. در این رونمایی یک ویدیوی 4K به طور مستقیم از طریق شبکه بر روی تلفن همراه پخش شد، بی آنکه هیچ مشکلی در نتیجه استفاده سایر کاربران از آن به وجود بیاید. به گفته‌ی او فناوری pCell می‌تواند به سادگی فناوری 4G را پشت سر بگذارد، ضمن اینکه این فناوری با ابزارهای موبایلی کنونی نیز سازگار است و این شبکه می‌تواند در صورت عدم حضور کاربر به طور خودکار خود را به حالت خاموش دربیاورد.

Artemis امیدوار است بتواند تا سال آینده این فناوری را به بهره برداری برساند.


 


منبع : گجت نیوز | gadgetnews.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی