آی تی جار ITJAR.BLOG.IR

وبلاگ فناوری اطلاعات آی تی جار

آی تی جار ITJAR.BLOG.IR

وبلاگ فناوری اطلاعات آی تی جار

مشخصات بلاگ
آی تی جار            ITJAR.BLOG.IR

به نام خدا
باسلام خدمت تمامی کاربران فارسی زبان
این وبلاگ رو برای کمک کردن به شما درباره
مسائل رایانه ای ساختم
امیدوارم به درستی ازش استفاده کنید
تمامی سایت هاووبلاگ هایی که تمایل دارند
بااین وبلاگ لینک کنند
درصورت سیاسی نبودن اطلاع دهند
تابه لینک اضافه شوند
لطفا در انجمن گفت و گو این وبلاگ عضو شوید و مارا در ارائه اطلاعات بهتر یاری کنید.
با تشکر گروه فناوری اطلاعات آی تی جار

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

چه تفاوت هایی بین Full Format و Quick Format وجود دارد ؟؟

يكشنبه, ۲۵ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۴۱ ق.ظ

win7-format-option-b

در ویندوز XP هنگامی که می خواستید روی سیستم خود دوباره ویندوز نصب کنید باید بین دو نوع فرمت Quick و Full یکی را انتخاب می کردید . هرچند که در نسخه های بعدی ویندوز ( ویندوز ۷ و ۸) این حالت به طور پیش فرض روی فرمت سریع قرار گرفت اما شاید بخواهید بدانید این چه تفاوتی با هم دارند ؟ جدا از اینکه این دو در سرعت فرمت کردن با هم متفاوتند ، اما آیا مزیتی نسبت به هم دارند؟ کدام یک از دیگری بهتر است و کاربرد هرکدام به چه منظور است ؟

whatisthedifferencebetweenaquickandfullformat00

به گزارش دنیای فناوری اطلاعات ؛‌ اگر شما هم جزو کسانی هستید که پاسخ سوالات بالا را نمی دانید و دوست دارید تا دراین زمینه اطلاعاتی بدست بیاورید این مطلب را از دست ندهید .

اگر بخواهیم فرآیند فرمت کردن را کاملا بازگو کنیم ، این پروسه به دو قسمت کاملا مجزا تقسیم می شود . یکی فرمت کردن به صورت low-level است که این حالت با گرفتن هارد دیسک و تقسیم کردن آن به بخش های کوچکتر عمل فرمت را انجام می دهد . دیگری فرمت کردن high-level است که در این حالت برای فرمت کردن به بوت سکتورهای اولیه ی هارد هم رفته و تمام قسمت ها را به طور جداگانه فرمت می کند. این حالت همچنین هارد را برای وجود هر گونه بد سکتور هم اسکن می کند در واقع چک می کند که تمام سکتور ها قابلیت خواندن داشته باشند .

در ویندوز XP هنگامی که شما عمل فرمت را انجام می دهید در واقع فرمت high-level انجام می شود که این کار باعث می شود تا فایل هاس سیستمی هم روی هارد رایت شوند . اگر در این حالت Full Format را انتخاب کنید ویندوز علاوه بر اینها تمام سکتور ها را برای بررسی وجود بد سکتور اسکن می کند .

win7-format-option-b

برای اینکه ویندوز به تک تک سکتور ها دسترسی یافته و تمام آنها را اسکن کند مدت زمان زیادی طول می کشد و همین باعث می شود تا فول فرمت بیشتر از فرمت سریع طول بکشد .

به جز در برخی موارد خاص که در ادامه ی بحث به بررسی آنها می پردازیم ، در بقیه ی موارد فرمت سریع نیاز شما را رفع می کند .

اما لازم است که اگر می خواهید سیستم خود را به کسی بفروشید یا اینکه نمی خواهید کسی بتواند به اطلاعاتی که قبلا روی هارد ذخیره کرده اید دسترسی داشته باشد ، بهتر است که فول فرمت را انجام دهید . اگر فرمت سریع را انجام دهید در واقع فایل های دیتا همچنان روی دیسک باقی می مانند و فقط اسم فایل ها واطلاعات مربوط به محل ذخیره آن در دیسک پاک خواهند شد وبه کمک برنامه های مخصوصی افراد می توانند همین فایل های پاک شده را برگردانند .

quickFormatOption(1)

در واقع در هر دو نوع فرمت فایل استراکچر بر روی هارد رایت شده اطلاعات دیگر پاک خواهند شد اما در فرمت کامل امنیت بیشتری برقرار است و برای تمام قسمت های هارد به طور جداگانه این کار انجام می شود .

در حالت دیگر اگر فکر می کنید هارد دیسک شما در شرایط خوبی نیست بهترین گزینه برای رفع این مشکل انجام فول فرمت است . به کمک این کار تمام سکتور ها به طور مجزا بررسی می شوند واگر مشکلی وجود داشته باشد برطرف خواهد شد.  فرمت سریع هنگام نصب ویندوز بسیار مناسب است چون در مدت زمان کوتاهی تمام کارهایی که باید انجام شود را انجام می دهد .

  • ۹۲/۱۲/۲۵
  • MOHSEN HEYDARI BEHFAR

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی